Visor för Dig!
Hem Om oss Lyssna Bokningar Bilder Länkar Kontakt PR
2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

 

gletta

Bokningar

 

Vi har specialiserat oss på visor och sånger från 50-tal och framåt, gärna med berättande text med djup och innehåll. Även sånger med humoristiska inslag förekommer liksom en del egna texter. Vi har också en bred repertoar med andliga sånger. Vi försöker tillgodose om den som engagerar oss har några speciella önskemål både vad det gäller innehåll och tidsram. Mestadels är våra program ca en timma.

 

Vi presenterar själva vår sång och musik och blandar den gärna med diktläsning. Med glädje och humor skapar vi på detta sätt kontakt med de som lyssnar. I kyrkorna presenterar vi den på ett lättsamt men värdigt sätt. De flesta sångerna sjunger vi unisont, men växlar också mellan solo- och stämsång. Vi har utvecklat vår egen sångstil och har som målsättning att hela tiden förbättra oss på alla sätt. För det mesta ackompanjeras vi av Carl-Magnus Malmesved på piano eller keyboard.

 

Våra framträdanden har varit väl mottagna och vi har fått mycket god kritik för våra genomarbetade och trevliga program. Den som engagerar oss garanterar vi ett mycket bra program och framförande. Vi sjunger även gärna på t ex uppvaktningar, bröllop och begravningar, tillsammans eller var för sig.
Hoppas Ni hör av Er till oss! För att boka oss klicka på fliken kontakt.

Förslag till möjliga teman vid framträdanden:

 

”Visor för Dig”

 

”Från visor till schlager”

 

”Visor, schlager och ballader”

 

”Sånger vi minns”

 

”Sånger från hjärtat”

 

”Sånger från våra hjärtan”


”Varma visor och ballader”

 

”Moderna visor och ballader”


”Smycken och örhängen ur den svenska visskatten”


”Bland pärlor och örhängen ur det svenska sångarkivet”


”Gott och blandat”

"Vårens och sommarens sånger"

"Visor i sommartid"

”Sånger som hör sommaren till”

 

"Sånger i juletid"

"Julens sånger"